3-SayfaBilecik

Pazaryeri’nde Trafik Düzeni Değişti: Yeni Kararlar Yürürlükte!

Pazaryeri’nde Trafik Düzeni Değişti: Yeni Kararlar Yürürlükte!

0

BEĞENDİM

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde şehir içi trafiği rahatlatmak ve düzensiz parkın önüne geçmek amacıyla İlçe Trafik Komisyonu tarafından alınan yeni kararlar kamuoyuna duyuruldu. 27 Nisan 2026 tarihli toplantının ardından hayata geçirilen uygulamalar, özellikle ilçe merkezinde önemli değişiklikler içeriyor.

İlçe Emniyet Amirliği tarafından yapılan açıklamaya göre, Bursa Caddesi ile Bahattin Şeker Caddesi üzerinde yeni park ve duraklama düzeni yürürlüğe girdi. Buna göre, Bursa Caddesi’nden Bahattin Şeker Caddesi üzerinden Bozüyük istikametine doğru giden güzergâhta, yolun sağ tarafında park ve duraklama süresi 1 saatle sınırlandırıldı.

Öte yandan, Pazaryeri Şehitliğiile Pazaryeri İlkokulu arasında, Bursa yönüne doğru olan hat üzerinde park yasağı getirildi. Yetkililer, bu kararın özellikle okul çevresinde yaşanan trafik yoğunluğu ve güvenlik risklerini azaltmayı hedeflediğini vurguladı.

Emniyet yetkilileri, sürücülerden yeni düzenlemelere hassasiyetle uymalarını isterken, denetimlerin artırılacağını ve kurallara uymayan araçlara cezai işlem uygulanacağını belirtti.

Yeni trafik düzenlemesinin, ilçe merkezinde daha akıcı ve güvenli bir ulaşım sağlaması bekleniyor. Pazaryeri’nde sürücüler için artık yeni bir dönem başlıyor.

Related Posts

1 of 382