Anasayfa / Gündem / Bilecik Ekonomiye Güç Katıyor: Park Cam’da 3. Fırın Vali Aygöl’ün Katılımıyla Ateşlendi

Bilecik Ekonomiye Güç Katıyor: Park Cam’da 3. Fırın Vali Aygöl’ün Katılımıyla Ateşlendi

, 3,4 milyar dolarlık üretim kapasitesi ve 137 farklı sanayi ürünüyle Türkiye ekonomisine katkısını artırarak sürdürüyor.

ilçesinde faaliyet gösteren Park Cam üretim tesislerinde düzenlenen 3. Fırın Ateşleme Töreni, Valimiz Sayın Şefik ‘ün katılımıyla gerçekleştirildi. Törende, sanayi ve üretim gücünün önemine dikkat çekildi.

Yıllık 2 milyar adet cam ambalaj, kap ve şişe üretimiyle Türkiye’de cam piyasasının önemli bir bölümünü karşılayan Park Cam, yeni fırınla birlikte üretim kapasitesini yüzde 50 artırmayı hedefliyor. Bu hamle, sadece bölge ekonomisine değil, ülke genelinde sanayi ve ihracat kalemine de önemli katkı sağlayacak.

Aygöl, törende yaptığı konuşmada sanayicilere teşekkür ederek, Bilecik’in üretim gücünün artarak devam edeceğini vurguladı.

Etiketlendi: