
Baharın habercisi Hıdırellez, Bilecik’te renkli etkinliklerle kutlanırken, Bilecik Valisi Şefik Aygöl de şenliklere katılarak vatandaşlarla bir araya geldi.
Pazaryeri ve Bozüyük ilçelerine bağlı Arapdede, Fıranlar ve Muratdere köylerinde düzenlenen Hıdırellez Şenlikleri’ne katılan Vali Aygöl, köy halkıyla sohbet etti, taleplerini dinledi ve onların Hıdırellez sevincine ortak oldu.

Geleneksel oyunların sahnelendiği, yöresel lezzetlerin ikram edildiği ve halk oyunlarının sergilendiği şenliklerde, Vali Aygöl vatandaşlarla samimi görüntüler verdi. Katılımın yoğun olduğu etkinliklerde birlik ve beraberlik mesajı öne çıktı.

Muratdere Köyü’nde bulunan çilek tarlasını da ziyaret eden Aygöl, üreticilerle görüşerek tarımsal üretimle ilgili bilgi aldı ve bereketli bir sezon diledi.
Köylerin kalkınmasına büyük önem verdiklerini vurgulayan Vali Aygöl, “Birlik ve beraberliğimiz daim olsun. Her zaman vatandaşımızın yanındayız” diyerek kırsal bölgelerdeki destek çalışmalarının süreceğini ifade etti.
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.